Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/vzn258/domains/archlinux.dk/public_html/old/index.php on line 31

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/vzn258/domains/archlinux.dk/public_html/old/index.php on line 37

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/vzn258/domains/archlinux.dk/public_html/old/index.php on line 43

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/vzn258/domains/archlinux.dk/public_html/old/index.php on line 49
Archlinux.dk
Forum er nu online 
Så skete det alle ventede med længsel på. Archlinux.dk har nu deres eget forum og så vidt vi lige ved er det både det første og eneste danske forum hvor Archlinux brugere kan samle sig og få hjælp.

Forummet indeholder allerede julemand101 og LokeDK som er 2 meget aktive Archlinux brugere. Derfor burde det være muligt at få svar på alle spørgsmål omkring ArchLinux der nu måtte være. En genvej til forummet kan findes i menuen til højre.

En anden nyhed er at julemand101 har fået oversat "Hvad er Arch Linux" og kan nu findes på hjemmesiden i menuen til højre. Håber artiklen vil få flere til at åbne øjene for ArchLinux og kikke på hvad muligheder der er.

Hold øje med denne side. Flere nyheder vil komme senere.;)

Med venlig hilsen


[ tilføj kommentar ]   |  permalink  |   ( 3 / 1038 )
Opdatering 
Vil bare give en kort besked at hjemmesiden nu er opdateret til nyeste version og at vi undskylder nedetiden.

[ tilføj kommentar ]   |  permalink  |   ( 3 / 1054 )
Dansk Arch Linux guide 
Vi har valgt at oversætte den engelske Arch Linux installations guide til dansk da vi synes den beskriver Arch Linux på en god måde. Herefter har vi så tænkt os at skrive om de ting der skal gøres hvis man er dansker (ÆØÅ i terminal, dansk i div. programmer osv.). Desuden kommer vi også med nogle gode tips til hvordan Arch Linux kan optimeres til at boote meget hurtigere og hvilke pakker man ikke kan leve uden.

Hvis nogen vil deltage i projektet skal i skrive en mail til en af The Crew medlemmerne.

[ 5 kommentarer ] ( 66 visninger )   |  permalink  |   ( 3 / 1023 )
Plan over Archlinux.dk projektet 
Tja, jeg synes (julemand101) at det ville være på sin plads med en plan over ting der skal laves på siden. Hvis nogen har bedre punkter skal i bare lave om på det (gælder admins ellers må i skrive en kommetar):

1. Hvad er Arch Linux (fordele / ulemper)

2. Gode råd omkring brug af Arch Linux

3. Måske en guide til installation af Arch Linux og de første ting der skal gøres.

4. Beskrivelse af pacman og hvad den kan.

5. Beskrivelse af diverse Arch Linux begreber (AUR osv.)

6. Forklaring på hvordan man bruger IRC og kommer på vores IRC kanal


Dette er bare mine forslag (julemand101).

[ 1 kommentar ] ( 32 visninger )   |  permalink  |   ( 3 / 1034 )
Velkommen 
Velkommen til Archlinux.dk.
Denne side er lavet med formålet at starte et dansk Arch Linux community. Da dette er nyt, har vi indtil videre kun en IRC kanal - nemlig #archlinux.dk på irc.freenode.net. Af andre planer tænker vi på et forum men dette vil først komme når antallet af besøgende bliver en del højere. Intil videre vil i henvise alle dem der har spørgsmål omkring Arch Linux til LinuxIN som er en stor Dansk Linux side med forum, IRC, artikler og meget andet godt omkring Linux.
Til sidst vil vi sige tak til HJLUG - Hjørring Linux User Group for at støtte Archlinux.dk projektet.

Med venlig hilsen


[ 1 kommentar ] ( 13 visninger )   |  permalink  |   ( 3 / 997 )

Forrige