Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/vzn258/domains/archlinux.dk/public_html/old/index.php on line 31

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/vzn258/domains/archlinux.dk/public_html/old/index.php on line 37

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/vzn258/domains/archlinux.dk/public_html/old/index.php on line 43

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/vzn258/domains/archlinux.dk/public_html/old/index.php on line 49
Archlinux.dk
Julemand101 er væk 
Ja jeg (julemand101) rejser på Future Entertainment Week der foregår på Aalborg Universitet. Derfor skal folk ikke regne med at jeg er tilstede og/eller jeg skriver nyhedder til archlinux.dk. Det samme gælder support fra min side da jeg vil have fuldstændig fred i den uge det tager.

Læs mere på:
http://future.unf.dk/

Med venlig hilsen
julemand101 @ Jacob Bang

[ tilføj kommentar ]   |  permalink  |   ( 3 / 876 )
IRC - bare lidt reklame 
Vil lige reklamere lidt for vores IRC kanal på irc.freenode.net. Der er ved at være nogle stykke på kanalen og det er altså faktisk et godt sted at få hjælp til Arch Linux hvis man vil have hjælp på dansk.

Så til alle dem der ikke har joinet #archlinux.dk bør gøre det (forudsat de er Arch Linux brugere og/eller vil have hjælp og/eller information om Arch Linux).

Med venlig hilsen


[ tilføj kommentar ]   |  permalink  |   ( 3 / 831 )
DNS problemer løst 
Der blev fundet et DNS problem på archlinux.dk. Problemet var følgende:

archlinux.dk - Virkede uden problemer

www.archlinux.dk - Virkede ikke

Dette opdagede jeg (julemand101) ikke lige i starten da jeg ikke normalt skriver www foran mine adresser. Nå men under rettelse endte det med at intet virkede længere og nu burde det altså virke eftersom de forskellige ISP og DNS servere for tømt deres cashe der indeholder den forkerte henvisning.

Vi regner med det hele er som det skal være i morgen.

Med venlig hilsen


[ tilføj kommentar ]   |  permalink  |   ( 3 / 865 )
Velkommen til Kris + Screen guide 
Vi siger lige velkommen til vores nye medlem af The Crew.

Der kan læses mere om Kris under menupunktet "The Crew"


-----
Screen guide
-----

Julemand101 har været så venlig at skrive en guide til screen så man nemt og hurtigt kan lære at bruge dette gode program. Guiden er skrevet til en Arch Linux men kan bruges på alle dist. Guiden kan ses på denne adresse:

http://julemand101.wordpress.com/2006/0 ... llo-world/


Med venlig hilsen


[ tilføj kommentar ]   |  permalink  |   ( 3 / 830 )
Arbejdet på Archguide er i gang + ny version af Gensplash 
Vores meget alfa version af guiden har jeg valgt at uploade så dem der vil kan se hvor langt vi er kommet og se hvad der kan hjælpes til med. Adressen er:

http://hjlug.linuxkiosken.dk/archguide/

Hvis nogen vil hjælpe til så kontakt julemand101 (se under menupunktet "The Crew";) der hovedmanden bag guiden.

Dem der i stedet vil være med til en fuld oversættelse af den officelle guide skal også kontakte julemand101 så vi for styr på hvad der bliver lavet af hvem.

-----
Ny version af Gensplash
-----
Ja der er kommet ny version af gensplash og denne åbner op for muligheden at få bootsplash igen med sin beyond kerne. Problemet var før at dem der bruger mkinitcpio ikke har kunne få en såkaldt HOOK til initrcpio filen men denne HOOK inkludere den nye version af gensplash så vi atter kan få et vidunderligt system fuld af eyecandy.:P

Det var alt for denne gang.

Med venlig hilsen


[ tilføj kommentar ]   |  permalink  |   ( 3 / 858 )
Beyond 2.6.17.beyond2-2 ude nu 
Der er kommet ny version af beyond kernen i Arch Linux og der er en del ændringer. Som de selv skriver er der følgende ændringer:

updated to 2.6.17.6
updated suspend2 to 2.2.7
added suspend fixes
merged some genpatches
updated hdaps
updated libata

[ tilføj kommentar ]   |  permalink  |   ( 3 / 906 )
Archlinux.dk - Nu med eget domæne 
Det er med stor glæde at kunne meddele at vi nu ejer domænet archlinux.dk.

Dette har taget lang tid men nu er det endelig lykkes os.:)

Med venlig hilsen


[ tilføj kommentar ]   |  permalink  |   ( 3 / 858 )
Opdatering af CMS 
Undskyld nedetiden. Vi har opdateret vores CMS system.

[ tilføj kommentar ]   |  permalink  |   ( 3 / 872 )
Ny version af openoffice-da og andet nyt 
Jeg (julemand101) har lige fået godkendt den nye version af pakken openoffice-da og den er klar til at blive hentet på AUR.

Openoffiec-da er en pakke der giver dansk sprog til OpenOffice.org kontorpakken. Det skal lige slås fast at den ikke giver dansk stavekontrol men dette skal man installere med pakken openoffice-spell-da og da denne ordbog er fra sidste år kan jeg ikke anbefale den. Jeg arbejder på at lave pakken om så jeg kan bruge de ordbøger fra 2006.

Af andet nyt kan jeg fortælle at vores domænekrise nu ligger hos DK-Hostmaster og at vi blot venter på de flytter ejerskabet. Vi kan kun krydse fingre for det lykkes uden de store problemer.

Jeg har også gået igang med en dansk Archguide. I første omgang arbejdes der på en installationsguide til en base installation hvorfra jeg håber der vil komme små guides til hvordan man sætter X op med Fluxbox, Gnome, KDE og alt andet der høre med. Jeg har valgt at selv skrive installtionsbogen inden jeg uddeler arbejdet da jeg på den måde kan få koden op at stå med siden.
Hvis nogen ønsker en ren oversættelse af den officelle guide (der nu er på engelsk) kan jeg også godt uddele arbejdet med hensyn til dette. Jeg er ikke selv den store til engelsk men hvis der er opbakning for at få oversat den guide kan de der vil kontakte mig på jabber eller mail (begge dele findes under 'The Crew' i højre spalte).

Som de fleste nok har lagt mærke til at vores forum nede (igen). Vi arbejder på at blive hostet hos nogle andre men indtilvidere så må vi lige vente og se om vores nuværende host kommer op at stå igen.

Undskyld den længe ventetid men vi har jo ikke alle lige meget tid til at nå det hele.

Med venlig hilsen


[ tilføj kommentar ]   |  permalink  |   ( 3 / 848 )
Arch Linux 0.7.2 udgivet 
Så skete det vi alle nok har ventet længe på. En ny udgivelse til Arch Linux. Den største nyhed må være muligheden for at hente en ISO fil til kun FTP install. Altså ikke noget med at base pakkerne ligger på cd'en.

Vi venter med spændning på at få testet den og vi kommer sikkert med feedback omrking den senere.:P

[ tilføj kommentar ]   |  permalink  |   ( 3 / 956 )

Forrige Næste